Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της "πόλη και ζωή'

Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για διαφάνεια στις αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής, τόσο σε θέματα του Δήμου όσο και των δημοτικών επιχειρήσεων, ενημερώνουμε σήμερα τους Δραμινούς για το θέμα της αντιμισθίας του νέου αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΔ.
Με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. ο νέος αντιπρόεδρος θα παίρνει ως αντιμισθία τον μισθό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η νέα διοίκηση σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ του Δραμινού πολίτη προχώρησε σε ευρύτερες μειώσεις των εξόδων της ΔΕΥΑΔ εξασφαλίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με τις παρακάτω ενέργειες:
• Κατάργησε τη θέση του Γεν. Διευθυντή
• Κατάργησε τις θέσεις των ειδικών συμβούλων της ΔΕΥΑΔ
• Μείωσε τις αποζημιώσεις των ορκωτών λογιστών
• Αύξησε τα επιτόκια καταθέσεων από τις τράπεζες
Αναλυτικά:
• Η αμοιβή του Γεν. Διευθυντή και των Ειδικών. Συμβούλων κατά την προηγούμενη τετραετία ανήλθε στο ποσό των 322.811ευρώ, ενώ με τη δική μας απόφαση ο νέος αντιπρόεδρος θα στοιχίσει 62.202 ευρώ. Όφελος για τη ΔΕΥΑΔ 260.609 ευρώ
• Όφελος από αποζημιώσεις ορκωτών λογιστών 43.200 ευρώ.
• Όφελος της ΔΕΥΑΔ από αυξημένα επιτόκια καταθέσεων από τις τράπεζες πάνω από 100.000 ευρώ.
Σύνολο οφέλους 403.809 ευρώ. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δραμινής κοινωνίας για την απώλεια των 403.809 ευρώ. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.
Αυτές τις καταστάσεις μας κληροδότησε η προηγούμενη δημοτική αρχή αφού στον βωμό των μικροπαραταξιακών συμφερόντων προσλάμβανε υψηλόμισθους και υπεράριθμους υπαλλήλους με κριτήριο τον βαθμό συγγένειας με το πολιτικό προσωπικό του Δήμου.
Εμείς ως νέα δημοτική αρχή υποσχόμαστε στον Δραμινό πολίτη ότι θα του προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με το ελάχιστο δυνατό κόστος.



Γραφείο Τύπου
Τηλ. 2521047285
Fax. 2521030953
e-mail: poli-zoi@otenet.gr
Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: