Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

δημοσκόπηση ΑΛΚΟ στο 9% η ΔΗΜΑΡ και πρώτος σε δημοτικότητα ο Φ.Κουβέλης


Με 13% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ- Οκτώ κόμματα στη Βουλή

Προβάδισμα 13 μονάδων για την Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, για λογαριασμό του KONTRA CHANNEL, σύμφωνα με την οποία στο κοινοβούλιο εισέρχονται 8 κόμματα.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 30%, το ΠΑΣΟΚ 17%, το ΚΚΕ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά 95, ο ΣΥΡΥΖΑ 8%, ο ΛΑΟΣ 7%, οι Οικολόγοι 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία 3%.
Σχετικά με την γνώμη των ψηφοφόρων για τους πολιτικούς , προηγείται ο Φώτης Κουβέλης με 35% θετικές και 56% αρνητικές γνώμες και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 26% θετικές και 66% αρνητικές γνώμες, ενώ στην χειρότερη μοίρα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 11% θετικές και 86% αρνητικές γνώμες.
Σε ερώτηση για την αξιολόγηση της στάσης του Αντώνη σαμαρά για τη στήριξη της κυβέρνησης Ππαπαδήμου, οι απόψεις είναι ακριβώς μοιρασμένες με το 41% να θεωρεί ότι ουσιαστικά προσυπέγραψε το μνημόνιο και ακύρωσε τις θέσεις της ΝΔ και επίσης το 41% να θεωρεί ότι λειτούργησε υπεύθυνα για την έκτη δόση και την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: