Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

δελτία τύπου


Ανακοίνωση Τομέα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ για το θάνατο του Κιμ Γιόγκ Ιλ

Ο θάνατος του Κιμ Γιόγκ Ιλ αποτελεί σημαντικό γεγονός για την κορεατική χερσόνησο.
Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις σχεδιαζόμενες περικοπές στις συντάξεις.


Μετά την οριζόντια επιδρομή στους μισθούς των δημοσίων, την επαπειλούμενη περικοπή κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, σειρά και πάλι έχουν οι συντάξεις.
Περισσότερα...

Δήλωση του υπεύθυνου Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ, Γεράσιμου Γεωργάτου, για το θάνατο του Βάτσλαβ Χάβελ

Απέναντι στους ολοκληρωτισμούς του 20ού αιώνα, ο Βάτσλαβ Χάβελ τάχθηκε πάντοτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σημαδεύοντας με την προσωπικότητά του τις εξελίξεις στην Ευρώπη. Διατήρησε επί τριάντα χρόνια τη φλόγα της ελπίδας για τη χώρα του και τους πολίτες της, αντιστεκόμενος στην καταπίεση. Η Χάρτα 77 προετοίμασε τη Βελούδινη Επανάσταση.  Η άνοιξη για όλους τους ανθρώπους με τη δημοκρατία ως απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη αξία είναι το μήνυμα που μας αφήνει ο τελευταίος πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας και πρώτος πρόεδρος της Τσεχίας. Λογοτέχνης, δραματουργός και φιλόσοφος, τις κρίσιμες στιγμές πρόκρινε πάντοτε την πράξη. Είναι μια μεγάλη απώλεια όχι μόνο για τους Τσέχους πολίτες, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκδήλωση του κέντρου πολιτικού προβληματισμού "Μιχάλης Παπαγιαννάκης"

Κέντρο Πολιτικού Προβληματισμού "Μιχάλης Παπαγιαννάκης"
Πού πάει η Ευρώπη;
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Λουκάς Τσούκαλης
Σωτήρης Βαλντέν
 Γεράσιμος Γεωργάτος
Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Τομέα Υγείας με αφορμή την έκδοση Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου για τον τρόπο αμοιβής των ιατρών

 Μετά την έκδοση της Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου για τον τρόπο αμοιβής των ιατρών που θα συμβληθούν με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ( ΕΟΠΥΥ )  και την μη αποδοχή του από αρκετούς Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, παρά τους αρχικούς πανηγυρισμούς του Ι.Σ.Α , αναδεικνύεται η ορθότητα της πρότασης της ΔΗΜ.ΑΡ  για τον τρόπο στελέχωσης και αμοιβής των ιατρών του ΕΟΠΥΥ.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: