Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

δελτία τύπου


Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις δηλώσεις του κ. Γιλμάζ αναφορικά με τη δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.

Η κυβέρνηση πρέπει να αξιώσει και η Τουρκία να δώσει εξηγήσεις και στοιχεία για τους εμπρησμούς ελληνικών δασών από τις μυστικές υπηρεσίες της.
Περισσότερα...

Δήλωση του υπεύθυνου ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γεράσιμου Γεωργάτου, για τα γεγονότα στη Συρία.

Η εγκληματική βία του συριακού καθεστώτος πρέπει άμεσα να σταματήσει.
Περισσότερα...

Περιοδεία Σ. Λυκούδη στο Νομό Ιωαννίνων

Περιοδεία στο Νομό Ιωαννίνων πραγματοποιεί αύριο, Τετάρτη 28/12, ο Γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. Σπύρος Λυκούδης.
Περισσότερα...

Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκου Τσούκαλη, για την απόφαση της προφυλάκισης του κ. Εφραίμ

Ισότητα στην παρανομία δεν αναγνωρίζεται και τούτο ανεξάρτητα από το απαράδεκτο γεγονός ότι το νομικό πολιτικό κέλυφος της ατιμωρησίας προστάτευσε υπαιτίους του σκανδάλου του Βατοπεδίου.
Είναι απαράδεκτες οι άμεσες ή έμμεσες πολιτικές παρεμβάσεις-και από το εσωτερικό της χώρας και από ξένη χώρα- στη λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης, που επιχειρούν σκόπιμα να την επηρεάσουν και προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη.

Ερώτηση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης

Το θέμα της ακρίβειας στα είδη πρώτης ανάγκης θέτουν με ερώτηση που κατέθεσαν ο πρόεδρος και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς προς τον υπουργό Οικονομικών, τον υπουργό Ανάπτυξη και τον υπουργό Δικαιοσύνης. Στο κείμενο της ερώτησης που υπογράφουν ο Φώτης Κουβέλης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Θανάσης Λεβέντης και ο Νίκος Τσούκαλης, αναφέρουν τα εξής:
Τα δύο τελευταία χρόνια, οι μισθοί, οι συντάξεις και εν γένει το διαθέσιμο εισόδημα των ελλήνων έχει υποστεί μια δραματική συμπίεση προς τα κάτω, με αποτέλεσμα η ζήτηση να έχει αυτομάτως μειωθεί. Αποτελεί κοινή πεποίθηση και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν την διαψεύδουν, ότι την ίδια ακριβώς περίοδο «παραδόξως» οι τιμές σε αγαθά και κυρίως σε μια σειρά πρώτης ανάγκης συνεχίζουν σκανδαλωδώς να είναι υψηλές.
Περισσότερα...

Συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με αντιπροσωπεία των ιατρικών συλλόγων της χώρας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Τομέα Υγείας της ΔΗΜ.ΑΡ Μάνο Ζαχαριάδη, Χρήστο Μιχαηλίδη και Γιώργο Μπουλμπασάκο συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) Γιώργο Πατούλη, με τον Βαγγέλη Ζαφειρίου, μέλος του Δ.Σ του ΙΣΑ, με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά και τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Στάθη Τσούκαλο. Οι εκπρόσωποι των ιατρών έθεσαν τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), αλλά και τον νοσοκομειακών ιατρών.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: