Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ ΜΕ PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΑΡ ΜΕ PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020».
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της νέας αυτής δημοτικής παράταξης ενημέρωσαν τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ίδρυση του «PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020», την πορεία του, το πρόγραμμά του, τους στόχους και το όραμά του για το Δήμο Δράμας.
Εν όψει και των επικείμενων δημοτικών εκλογών συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας αυτής, των δημοτικών παρατάξεων και των αυτοδιοικητικών παραγόντων εν γένει. 
Διαπιστώθηκε σε πολλά ζητήματα κοινή προσέγγιση και στόχοι, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας τόσο του θεσμού της αυτοδιοίκησης όσο  και των ενεργών πολιτών και κυρίως των νέων ανθρώπων, που οφείλουν να πάρουν την υπόθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης στα δικά τους χέρια.
Η Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «PROJECT ΔΡΑΜΑ 2020» και στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αυτής, καλή επιτυχία στο φιλόδοξο εγχείρημά τους, να παρέμβουν στις δημοτικές εξελίξεις με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο και να είναι παρόντες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.
                                                                                    Δράμα 04/04/2014

                                                                           Το Γραφείο Τύπου