Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ                ΔΡΑΜΑ 30/11/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ν.Ε. Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς καλεί όλους τους Δραμινούς να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 η ώρα στο Εργατικό Κέντρο Δράμας.
Τούτη την ύστατη ώρα οφείλουμε να διαδηλώσουμε τη δυναμική μας αντίθεση στην παραπέρα υποβάθμιση της ζωής μας, στον κατήφορο της Χώρας.
Οφείλουμε να διεκδικήσουμε αξιοπρεπή διαβίωση, στήριξη των ανέργων, των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, ανάπτυξη, δουλειές και όχι ανεργία, κοινωνική αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα χειρότερα. Είναι η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Να σταματήσουμε τη λεηλασία των εισοδημάτων μας. Την κατεδάφιση των κοινωνικών μας κατακτήσεων και του κοινωνικού κράτους πρόνοιας. Την αφαίμαξη της ζωής μας. Την καταρράκωση της αξιοπρέπειάς μας.
Επιτέλους αυτός ο Λαός αξίζει καλύτερη μοίρα. Με τους αγώνες του κέρδιζε πάντοτε την Ελευθερία του, την Αξιοπρέπειά του, τα Δικαιώματά του. Τέτοιοι Λαοί και τέτοιες Χώρες δεν διαγράφονται από την Ιστορία, δεν σβήνονται από το Χάρτη. Ο δρόμος των Αγώνων είναι και σήμερα εκείνος που θα οδηγήσει τη Χώρα και το Λαό μας στο ξεπέρασμα της πολύπλευρης Κρίσης.
Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

                                                                                                Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: