Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ανδρ. Παπαδόπουλος: «Πιέσαμε πολύ την τρόικα.Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αρλούμπες του Καμμένου»


Ανδρ. Παπαδόπουλος: «Πιέσαμε πολύ την τρόικα.Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αρλούμπες του Καμμένου»
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ μίλησε στον Βήμα fm για την άποψη Κουβέλη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και τον ΣΥΡΙΖΑ
Ανδρ. Παπαδόπουλος: «Πιέσαμε πολύ την τρόικα.Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αρλούμπες του Καμμένου»
3
εκτύπωση  

Την Δευτέρα ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μίλησε στουςΓιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για την άποψη Κουβέλη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Συνέντευξη Ανδρ. Παπαδόπουλου


Για τον ΣΥΡΙΖΑ
«Καταρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ έπαθε ένα πατατράκ με τα γεγονότα της Κύπρου.  Το μόνο που προσπάθησε να κάνει είναι να σπρώξει την κυπριακή κυβέρνηση και κατ’ επέκταση τον κυπριακό λαό στο γκρεμό. Έλεγε «πείτε όχι, πείτε όχι», την ώρα που φαινόταν ότι δεν υπήρχε plan B
Για την άποψη Κουβέλη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη διαπραγμάτευση
«Αυτό που είπε ο κύριος Κουβέλης και το επαναλαμβάνει στη χθεσινή του συνέντευξη στην κυρία Κρουστάλη στο ΒΗΜΑ, ότι σε όλες τις συζητήσεις, σε όλες τις διαπραγματεύσεις, πρέπει να εξαντλούνται τα περιθώρια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που διαθέτει η χώρα μας. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κλείσουμε μια συμφωνία, πρέπει να δούμε τι περιθώρια υπάρχουν σε μια διαπραγμάτευση.
Θεωρούμε ότι η συμφωνία του Σαββάτου των πολιτικών αρχηγών ήταν ικανοποιητική. Πιέσαμε και εμείς πολύ από τη δική μας πλευρά και η παρουσία του κυρίου Μανιτάκη ήταν σημαντική. Γι’ αυτό λέω ότι η συμφωνία ήταν ικανοποιητική, λαμβάνοντας υπόψη και τις δεσμεύσεις που είχε η χώρα μας όλο το προηγούμενο διάστημα από τα μνημόνια, αλλά και τη σκληρή στάση της τρόικας στο θέμα αυτό.»
Για το αν η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με τη δραχμή, με την έξοδο από το ευρώ, δεν υποστηρίζει καμία μεταρρύθμιση, αντιθέτως πολεμάει οτιδήποτε πάει να αλλάξει και υπερασπίζεται το statusquo, προφανώς δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μόνος συνομιλητής του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό, είναι ο κύριος Καμμένος. Ευελπιστώ να μην υιοθετήσει τις θεωρίες συνομωσίας και τις αρλούμπες που λέει ο κύριος Καμμένος και το κόμμα του.»