Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Δ. Χατζησωκράτης: Μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά


Δ. Χατζησωκράτης: Μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά

 «Εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά», δήλωσε στη ΝΕΤ FM το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης.«Εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά», δήλωσε στη ΝΕΤ FM το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης.
Η πρόταση της εργασιακής εφεδρείας, η οποία επανήλθε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου στη συζήτηση, είναι η πρόταση την οποία είχε καταθέσει η ΝΔ προεκλογικά, δήλωσε στη ΝΕΤ FM το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, επισημαίνοντας ότι όταν διαμορφώθηκε η κυβέρνηση της εθνικής ευθύνης, είχε καταστεί σαφές ότι τα κόμματα δεν θα περάσουν την πολιτική τους όπως ακριβώς την έχουν διατυπώσει. «Αν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κάθε ένα σημείο από την προγραμματική συμφωνία δεν πάμε καλά, κι εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

ΓΙΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Δ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Η πρόταση αυτή, η οποία επανήλθε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, στη συζήτηση, δηλαδή μια άλλη πρόταση, δεν ήταν μια άλλη. Είναι η πρόταση, την οποία είχε καταθέσει η ΝΔ προεκλογικά. Αλλά έχουμε πει, κι αυτό ήταν σαφές όταν διαμορφώθηκε η κυβέρνηση της εθνικής ευθύνης, ότι τα κόμματα δε θα περάσουν την πολιτική τους όπως ακριβώς την έχουν διατυπώσει, διότι έτσι δεν θα κάναμε κυβέρνηση, αλλά μέσα από μια προσπάθεια ουσιαστικών προσεγγίσεων για να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα».
Δ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: «Αν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κάθε ένα σημείο από την προγραμματική συμφωνία δεν πάμε καλά, κι εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά».