Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η στάση τους (Βουδούρης - Μουτσινάς) υπονόμευε τις συλλογικές αποφάσεις


Θ. Μαργαρίτης:«Η στάση τους (Βουδούρης - Μουτσινάς) υπονόμευε τις συλλογικές αποφάσεις»
Θ. Μαργαρίτης:«Η στάση τους (Βουδούρης - Μουτσινάς) υπονόμευε τις συλλογικές αποφάσεις»
εκτύπωση  

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θ. Μαργαρίτης μιλά στους Γ. Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για τη διαγραφή Βουδούρη-Μουτσινά

Για τις διαγραφές Βουδούρη-Μουτσινά από τη ΔΗΜΑΡ και το αν αντέχει το κόμμα διαφορετικές φωνές 
Την Τρίτη 8/1/2013 το μέλος εκτελεστικής επιτροπής ΔΗΜΑΡ μίλησε στους Άρη Ραβανό και Γιώργο Παπαχρήστο (καθημερινά 11:00-12:00).
Όχι μόνο τις αντέχουμε, αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί σύντροφοί μας που διαφωνούν με τις κεντρικές επιλογές στήριξης αυτής της κυβέρνησης έχουν συνταχθεί σε μια σειρά ζητήματα, αλλά η στάση τους και οι πράξεις τους δεν έχουν μια λογική μόνιμης, ασταμάτητης και εφ’ όλης της ύλης υπονόμευσης των συλλογικών αποφάσεων. Είναι πολύ διαφορετική η άλλη άποψη, την οποία σεβόμαστε και διαφορετική η πράξη υπονόμευσης των συλλογικών αποφάσεων του κόμματος.
Ακούστε τη συνέντευξη:
Συνέντευξη Θ.Μαργαρίτη


Κατεβάστε το ηχητικό εδώ
Σε όλα τα ζητήματα έχουν κρατήσει την ίδια στάση και έκαναν καθαρό ότι θα στηρίξουν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλο πολιτικό σχέδιο, δηλαδή, από αυτό της ΔΗΜΑΡ. Δεν κινήσαμε τις διαδικασίες διαγραφής από το κόμμα, διότι δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα – δεν συμμετείχαν, δηλαδή, καν στις κομματικές διαδικασίες – αλλά ασκήθηκε το συνταγματικό δικαίωμα του προέδρου του κόμματος για τη συγκεκριμένη στάση και απόστασή τους από την κοινοβουλευτική ομάδα.
Το θέμα, όμως, είναι η πολιτική διαδικασία. Ο κ. Βουδούρης φιλοξενήθηκε στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ, δεν συμμετείχε καν στο ιδρυτικό της συνέδριο και όφειλε έτσι να είναι λίγο πιο προσεκτικός στην έκφραση των απόψεών του. Γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και το μόνο που κάνει είναι να ψέγει ένα κόμμα, το οποίο τον δέχθηκε παρά το γεγονός ότι ομόφωνα η οργάνωση της ΔΗΜΑΡ στη Μεσσηνία δεν τον ήθελε στα ψηφοδέλτια. Εξαντλήσαμε όλα τα όρια ανθρώπινης ανοχής.
πηγή:tovima.gr