Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Όταν τα φάουλ του «σύντροφου» Χρήστου συνεχίζονται....


Όταν τα φάουλ του «σύντροφου» Χρήστου συνεχίζονται................

Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ σ. ΧΡΗΣΤΟΥ» και υπότιτλο τη γνωστή ρήση του Αλέκου Αλαβάνου «Η αριστερά οφείλει πρωτίστως να εκπροσωπεί όσους δεν έχουν φωνή», αφού επιδοκίμαζα την μετά από δεκαετίες εκλογή στη Δράμα ενός Βουλευτή της Αριστεράς, αιτιολογούσα - σχολιάζοντας αρνητικά - την υπεράσπιση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής από τον σ. Χρήστο Καραγιαννίδη ως οφειλόμενη σε ιδεοληψίες του παρελθόντος.
Στο φύλο της εφημερίδας «ΕΡΓΑΣΙΑ…..ΣΥΝ» της Πέμπτης 3.1.2013 δημοσιεύθηκε η απάντηση του άνω Βουλευτή Δράμας με τίτλο «Εκλογίκευε και μη  ερεύνα». Κατά την προσφιλή τακτική δικολάβων και πολιτικάντηδων (σημ. ο Χρήστος προφανώς μαθαίνει γρήγορα) αντί ο αξιότιμος κ. Βουλευτής να απαντήσει επί του συγκεκριμένου ζητήματος, αυτός γενικόλογα και αοριστολογώντας καταφέρεται κατά της λανθασμένης πολιτικής της ΔΗΜΑΡ και εμού προσωπικά που επιμένω να την υπερασπίζομαι. Λες και το θέμα ήταν η λανθασμένη ή μη πολιτική της ΔΗΜΑΡ και όχι τι θα πρέπει να απαντήσει επί του συγκεκριμένου θέματος ο κ. Βουλευτής στο Δραμινό λαό που τον εξέλεξε !!!!
Η αναφορά του κ. Βουλευτή στο παράδειγμα πρόσληψης κατά το παρελθόν με ρουσφετολογικά κριτήρια γνωστού δημοσιογράφου, γεγονός που αυτός κατήγγειλε, ενώ υποτίθεται εγώ ξέχασα να αναφερθώ  σε αυτό, δυστυχώς δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Η κριτική στο πελατειακό και συντεχνιακό σύστημα η καταγγελία του και η διάλυσή του δεν μπορεί να είναι επιλεκτική, αλλά πλήρης και δίχως εξαιρέσεις.
Δυστυχώς ο πρώην σύντροφός μου Χρήστος Καραγιαννίδης συνεχίζει τα φάουλ, υπερασπιζόμενος από ιδεοληψία θέματα τα οποία η σύγχρονη Αριστερά όχι μόνο έπρεπε να τα έχει επιλύσει, αλλά να βρίσκεται και κατηγορηματικά και δίχως αμφισημίες απέναντί τους.                                                                                           Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
                                        Δικηγόρος – Γραμματέας ΝΕ Δράμας ΔΗΜΑΡ