Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

δελτία τύπου ΔΗΜΑΡ Δράμας


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ                ΔΡΑΜΑ 27/09/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να παραβρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης του Νομού Δράμας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10:30 στο Ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΑΝΝΑ», με θέμα «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».
Στη Συνέλευση θα παραβρεθεί και θα κάνει εισήγηση ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ σ.Σπύρος Λυκούδης.                                                                             

                                                            Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτη Κουβέλη περί αποφασιστικής μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης, κατάργησης της αποζημίωσης για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής και της διπλής (βουλευτικής) σύνταξης, καθώς επίσης και περί δραστικής περικοπής της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων έγιναν ευμενώς αποδεκτές από τον τύπο και τον Ελληνικό Λαό.  Συνοδεύτηκαν μάλιστα άμεσα από τη δήλωση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ προς τον Πρόεδρο της Βουλής περί παραίτησής τους από την αποζημίωση για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής.
Η ΔΗΜΑΡ δήλωσε από την πρώτη στιγμή πως οι αλλαγές αυτές δεν θα επιλύσουν το δημοσιονομικό πρόβλημα της Χώρας, πλην όμως συνιστούν μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης και αποπνέουν έντονο συμβολισμό προς την Ελληνική Κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά.
Οι αντιδράσεις ορισμένων και στη Δράμα και τα αρνητικά σχόλια περί δήθεν λαϊκιστικών προτάσεων και επικοινωνιακής και μόνο πρακτικής δεν πείθουν κανένα καλόπιστο. Η αμετροέπεια μάλιστα ορισμένων άσπονδων «φίλων» με αφορμή τα παραπάνω, να επιχειρήσουν να πλήξουν και το ήθος του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ καταπίπτει στο κενό. Είναι γνωστό στο Πανελλήνιο πως η παρουσία και δράση του σ. Φώτη Κουβέλη λαμπρύνει το Κοινοβούλιο  και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Η ΔΗΜΑΡ αντί των άναρθρων κραυγών και των ανέξοδων ηρωισμών επιλέγει την κατάθεση  συγκεκριμένων προτάσεων, που θα οδηγούσαν σε πολιτικές κοινωνικής δικαιοσύνης και έξοδο από την πολιτική και οικονομική κρίση. Δεν μιλάει μάλιστα εκ του ασφαλούς και έχοντας οικονομική ευρωστία, δεδομένου ότι ως νέο κόμμα, δεν είναι κρατικοδίαιτο και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η δράση και λειτουργία της οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις συνεισφορές των φίλων και των μελών της.                                                                        

                                                            Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ                ΔΡΑΜΑ 29/09/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 το Εργατικό Κέντρο Δράμας και συναντήθηκε με τη Διοίκησή του, στην οποία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας [ανεργία και αποβιομηχάνιση, αποδιάρθρωση εργασιακών σχέσεων μέσω των επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων εργασίας, απόπειρα θεσμοθέτησης ειδικών οικονομικών ζωνών (Ε.Ο.Ζ.), πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας, δράσεις του ΕΥΚ Δράμας κλπ].
Συμφωνήθηκε να υπάρχουν τακτικές συναντήσεις και συνεργασία για την προώθηση και επίλυση τοπικά και κεντρικά κοινών θέσεων και διεκδικήσεων για θέματα που απασχολούν το Νομό μας και τους Δραμινούς.


                                                            Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας



Δεν υπάρχουν σχόλια: