Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημερωτικό δελτίο


Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Η πολιτική της κυβέρνησης έχει αποτύχει. Το αποδεικνύουν η ύφεση, η φτώχεια, η ανεργία, τα λουκέτα στην αγορά. Αυτή η πολιτική που οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές με στόχο την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη.

Η Δημοκρατική Αριστερά με τους βουλευτές Νίκο Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανό δηλώνει το παρόν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Εκδικάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων
 Με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αριστεράς, και λόγω του κρίσιμου χαρακτήρα της εκδίκασης της υπόθεσης των γερμανικών αποζημιώσεων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12-9-2011, οι βουλευτές Αχαϊας Νίκος  Τσούκαλης και Β΄Αθηνών Γρηγόρης Ψαριανός, θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία.
Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για το ευρώ και την οικονομία

Οποιαδήποτε συζήτηση για έξοδο της χώρας από το ευρώ, είτε προέρχεται από κύκλους της Ε.Ε., είτε από οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες στην Ελλάδα, ισοδυναμεί με καταστροφή.
Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σταθερά προσηλωμένη στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και αγωνίζεται για την αλλαγή των ασκούμενων πολιτικών στην Ε.Ε και την Ελλάδα, σε προοδευτική κατεύθυνση. Θεωρεί μοναδική λύση την οικονομική και πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης με κοινωνικά και οικολογικά προτάγματα.

Αποσύρθηκε η αμαρτωλή διάταξη για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς με παρέμβαση του Νίκου Τσούκαλη

Δελτίο τύπου
Αποσύρθηκε η …αμαρτωλή διάταξη για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς
Η καταλυτική  παρέμβαση του Νίκου Τσούκαλη, ανάγκασε τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης κ. Δριβελέγκα να αποσύρει τη διάταξη για αναδρομική αστική και ποινική αμνήστευση όλων όσων είχαν διατελέσει μέλη Δ.Σ. αγροτικών συνεταιρισμών.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: