Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Nέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ο Θ. Θεοχαρόπουλος

Nέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ο Θ. Θεοχαρόπουλος
11/1/2014 3:59:00 μμ


Νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ εξελέγη πριν από λίγο, από την Κ.Ε του κόμματος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 64 μέλη, 42 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 μέλη ψήφισαν άκυρο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη ο οποίος δήλωσε: "Ευχαριστώ την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη πρόταση μου. Πάμε μπροστά".

Ο νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. "Ως γραμματέας της Κ.Ε θα λειτουργήσω με συλλογικότητα και ενωτικά", δεσμεύτηκε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι 35 ετών, οικονομολόγος και διετέλεσε ειδικός γραμματέας ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, υποδειχθείς από την ΔΗΜΑΡ, ενώ παραιτήθηκε όταν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ
Αναλυτικά τα ονόματα της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, πέραν του Φ. Κουβέλη και Θ. Θεοχαρόπουλου:

Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Κακουλίδης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Εφη Παγκάλου, Παναγιώτης Παναγιώτου, Σακης Παπαθανασίου, Μιχάλης Σαμπατακάκης, Δημήτρης Χατζησωκράτης

Χρήστος Ζορκάδης, Δημήτρης Λυκάς, χρήστος Σταυρόπουλος, Θράσος Φωτεινός
Γρηγόρης Καραγρηγορίου, Κώστας Κάρης, Μυρσίνη Λιοναράκη, Ντόρα Τσικαρδάνη

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στα 42 λευκά συμπεριλαμβάνονται πλην των 26 μελών της μειοψηφίας και 16 από την πλειοψηφία ενώ τα δύο άκυρα ψηφοδέλτια επέλεξαν ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και το μέλος της Κ.Ε, Κατερίνα Μέγα εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή τους, όπως είπαν, στο γεγονός ότι ο κ. Κουβέλης στην εισήγησή του πρότεινε να μην συμμετέχουν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, που αριθμεί 17 μέλη, βουλευτές του κόμματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ