Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Φ. Κουβέλης: «Αρχιτέκτονες του χάους Βενιζέλος και Σαμαράς»


Φ. Κουβέλης: «Αρχιτέκτονες του χάους Βενιζέλος και Σαμαράς»

22/04/2012


Πρόσθεσε στο FacebookΠρόσθεσε στο DeliciousΠρόσθεσε στο NewsvineΠρόσθεσε στο Twitter
Φ. Κουβέλης: «Αρχιτέκτονες του χάους Βενιζέλος και Σαμαράς»
Επίθεση στους Ε. Βενιζέλο και Α. Σαμαράς, εξαπέλυσε από το Μεσσολόγγι, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης,

Οι πολίτες έχουν και μνήμη και γνώση και θα τους τιμωρήσουν» δήλωσε χαρακτηρίζοντας τους ως «αρχιτέκτονες του χάους» και επικρίνοντάς τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Απαντώντας σε σχόλια του κ. Βενιζέλου σχετικά με τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ ο κ. Κουβέλης είπε ότι «ο κ. Βενιζέλος δηλώνει "άναυδος" από την κυβερνητική πρόταση της ΔΗΜΑΡ, αλλά εγώ δεν μένω άναυδος από τις πολιτικές μεταπτώσεις του κ. Βενιζέλου, ούτε από όσα λέει για την προωθούμενη συγκυβέρνησή του με τη ΝΔ και την αδιέξοδη πολιτική που υπερασπίζεται, την πολιτική που έφερε τη χώρα και την κοινωνία στη σημερινή κατάσταση».

Την ίδια στιγμή «οι αρχιτέκτονες του χάους, Σαμαράς και Βενιζέλος, απειλούν και κινδυνολογούν για το χάος που δήθεν θα προκύψει αν δεν ψηφισθούν. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και γνώση και θα τους τιμωρήσουν» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πραγματοποιεί περιοδεία στην Αιτωλοακαρνία. Επισκέφθηκε διαδοχικά τη Ναύπακτο, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι όπου συναντήθηκε με φορείς των πόλεων και τους δημάρχους τους.

Σε συνέντευξή του στηνΚαθημερινή της Κυριακής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ, λέει

«όχι σε μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ «με τις σημερινές του θέσεις και πολιτική» . Υπογραμμίζει πως «αν οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν εξασφαλίζουν τους όρους που θέτουμε, τότε είναι έτοιμες να πεθάνουν την επόμενη μέρα της γέννησής τους».

Δηλώνει πως το κόμμα του είναι ανοικτό σε συνεργασίες υπό την προϋπόθεση «ότι θα υπηρετούν την αλλαγή των πολιτικών και όχι ευκαιριακές συμπράξεις»