Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΡΑΜΑΣ            ΔΡΑΜΑ 30.10.2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2013 ;;;

Θάλεγε κανείς ότι μετά από όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια οι κυβερνώντες είτε της κεντρικής διοίκησης είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης θα έχουν αλλάξει ρότα. Ότι το πελατειακό κράτος δεν μπορεί πλέον να διατηρηθεί, ότι οι προσλήψεις ημετέρων με φωτογραφικές διακηρύξεις και διαγωνισμούς θα λάβουν τέλος, ότι μπορεί να ισχύει αξιοκρατία.
Φρούδες ελπίδες !!!
Τι κι αν το πολιτικό σύστημα ταρακουνήθηκε συθέμελα, τι κι αν το Δημόσιο και οι Δήμοι έπαψαν πλέον να αποτελούν εστίες χιλιάδων διορισμών στα όρια ή και πέραν της νομιμότητας, τι κι αν υπάρχει πλέον «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», τι κι αν ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» θεσπίζει αυστηρότατους κανόνες και απειλεί να κάτσει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Σε αυτό τον τόπο οι ιθύνοντες επιμένουν να πράττουν κατά το δοκούν έστω για τις λιγοστές και περιορισμένες θέσεις που απέμειναν για διορισμούς – προσλήψεις σε Δημόσιο και Δήμους ή για επιλεκτικές αναθέσεις - αναλήψεις έργων.
Απορία προξενεί πρόσφατη γνωστοποίηση περιφερειακού Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας  για πλήρωση μιας θέσης Προϊσταμένου Νομικής Υπηρεσίας – Νομικού Συμβούλου. Κατά την άνω γνωστοποίηση μεταξύ των άλλων προσόντων (νομικές σπουδές) απαιτούνται μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο», εμπειρία σε θέματα Διοικητικού Δικαίου τουλάχιστο δέκα ετών και πτυχίο Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας !!!
Προφανώς τα παραπάνω απαιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες ενός περιφερειακού Δήμου της περιοχής μας !!!
Προφανώς πλειάδα νομικών διαθέτει τα άνω προσόντα, οι οποίοι και σπεύδουν εντός ελάχιστων ημερών να καταθέσουν σχετικές αιτήσεις !!!
Κατά τον άνω τρόπο διασφαλίζονται πράγματι τα συμφέροντα του εν λόγω Δήμου με αδιάβλητες και διαφανείς διαδικασίες. Αθάνατο Ελληνικό δαιμόνιο !!!
                                               

Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Δράμας