Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

δελτία τύπου


Δήλωση του Δημήτρη Χατζησωκράτη, για την Έκθεση της Τρόικας

Η έκθεση της τρόικας, εν μέσω της μεγαλύτερης κοινωνικής και πολιτικής έντασης των τελευταίων χρόνων , είναι θετικό ότι ζητά την άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης.
Ακραία ανησυχητικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ανακοινώνοντας σημαντικές αποκλίσεις από τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις για την ανάκαμψη της οικονομίας προαναγγέλλει και νέα επώδυνα μέτρα για τα επόμενα χρόνια.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Αριστεράς στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, αποτελούμενη από το βουλευτή Αττικής Θανάση Λεβέντη και τον Θόδωρο Μαργαρίτη, μέλος της Ε.Ε. του κόμματος, επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας των δεκάδων τραυματιών, ενώ συζήτησε και με αρκετούς από τους τραυματίες.
Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ αφού ενημερώθηκε  για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 53χρονου συνδικαλιστή, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό γεγονός.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις διήμερες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις

Η Δημοκρατική Αριστερά χαιρετίζει την αγωνιστική παρουσία των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και της νεολαίας στις διήμερες πανελλαδικές συγκεντρώσεις.
Οι μαζικές κινητοποιήσεις των πολιτών αποτελούν ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, αλλά και προς την ηγεσία της ΕΕ για αλλαγή πορείας. Η υπεράσπιση της μισθωτής εργασίας, των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους, αποτελεί τη σταθερή διεκδίκηση για τις δυνάμεις της προόδου και της αριστεράς.
Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: