Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Παναγιώτη Χατζηγεωργίου, υποψήφιου βουλευτή ΔΗΜΑΡ


ΔΗΜΑΡ 8.5.12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ως υποψήφιος Βουλευτής Δράμας και Γραμματέας της Ν.Ε. Δράμας της Δημοκρατικής Αριστεράς αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που με κάθε τρόπο στήριξαν τη Δημοκρατική Αριστερά και μένα προσωπικά στις πρόσφατες Βουλευτικές Εκλογές.
Πολλοί προερχόμενοι από άλλους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους πραγματοποίησαν μεγάλη προσωπική υπέρβαση τιμώντας μας με την ψήφο τους και αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό αφενός μεν τη σοβαρότητα και αξιοπιστία της πολιτικής μας πρότασης, αφετέρου δε την προσωπική μου μακροχρόνια διαδρομή και προσφορά μου.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με «ανέχθηκε» αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο, τους συντρόφους μου στην οργάνωση Δράμας της ΔΗΜΑΡ που με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και συντροφικότητα και δώσαμε όλοι μαζί ένα έντιμο και όμορφο αγώνα, τους φίλους, συναδέλφους, συγχωριανούς, γνωστούς και άγνωστους, τις εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα για το χρόνο που μας διέθεσαν και    τους χιλιάδες Δραμινούς που πίστεψαν πως σε αυτή την συγκυρία ήταν η μεγάλη ευκαιρία η ΔΗΜΑΡ να κάνει την ανατροπή στη Δράμα, να είναι η έκπληξη των εκλογών και να εκλέξει Βουλευτή.   
Βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη. Μπορεί να μη πετύχαμε αυτό τον  στόχο μας, πλην όμως κατά κοινή ομολογία το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για ένα κόμμα, που δεν συμπλήρωσε ακόμη δύο χρόνια ζωής. Αποκτήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με χιλιάδες Δραμινές και Δραμινούς και κερδίσαμε την συνειδητοποιημένη ψήφο τους. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας και  για τη Χώρα μας και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.
Η επόμενη μέρα των εκλογών διαγράφεται ιδιαίτερα δύσκολη. Η ΔΗΜΑΡ Δράμας σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να λειτουργεί ενωτικά και θα επιδιώκει να λειτουργεί ως καταλύτης για μια ουσιαστική συνεργασία όλων των Αρχών και φορέων του τόπου μας, έτσι ώστε και με την ενεργοποίηση των πολιτών να προωθούνται ώριμα αιτήματα και να πετυχαίνονται λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Δράμα και τους Δραμινούς.
                                                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
                                                                         
 Η

Η