Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ Δράμας ευχαριστεί...

Η ΔΗΜΑΡ Δράμας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν και την ψήφισαν. Παρόλο που στη Δράμα έχουμε μια μείωση του ποσοστού μας, Πανελλαδικά σημειώνεται μια μικρή αύξηση την ώρα που άλλα κόμματα ( ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ ) δέχτηκαν μείωση έως και κατάρρευση της δύναμής τους. Επίσης ευχαριστεί τα ΜΜΕ Δράμας που προέβαλαν τις θέσεις της και τους υποψηφίους της.
Η ΔΗΜΑΡ πιστή στην θέση της και στην ανάλυσή της πως η χώρα διέρχεται μία από τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας της θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις για σχηματισμό κυβέρνησης προοδευτικής κατεύθυνσης με γραπτές εγγυήσεις και φερέγγυα πρόσωπα πάνω σε μια προγραμματική συμφωνία που προεκλογικά καταθέσαμε και με την κόκκινη γραμμή της παραμονής μας στο Ευρώ και την Ε.Ε. με σταδιακή απαγκίστρωση.
Δεν αποποιούμαστε της ευθύνης μας, δεν πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, δεν θα πάμε τη χώρα σε νέες εκλογές, διαπραγματευόμαστε με όλους ώστε να προκύψει κυβέρνηση μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας και αποδοχής γιατί μεγάλα είναι και τα προβλήματα της χώρας.