Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις δηλώσεις Σόιμπλε Πέμπτη, 16 Φεβ. 2012 11:51 ΔΕΛΤΙΑ ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη γονατίσει από τα σκληρά και αναποτελεσματικά μέτρα, που επιβάλλει η τρόικα και αποφασίζει η κυβέρνηση. Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί με οργή τις παρεμβάσεις και τις αήθεις απαιτήσεις του κ. Σόιμπλε και άλλων αξιωματούχων να καθορίσουν τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και το χρόνο των εκλογών. Οφείλουν όλοι να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι καταχρεωμένη, δεν παύει όμως να είναι κυρίαρχη χώρα και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις δηλώσεις Σόιμπλε

Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη γονατίσει από τα σκληρά και αναποτελεσματικά μέτρα, που επιβάλλει η τρόικα και αποφασίζει η κυβέρνηση. Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί με οργή τις παρεμβάσεις και τις αήθεις απαιτήσεις του κ. Σόιμπλε και άλλων αξιωματούχων να καθορίσουν τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και το χρόνο των εκλογών.
Οφείλουν όλοι να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι  καταχρεωμένη, δεν παύει όμως να είναι κυρίαρχη χώρα και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.