Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

δελτία τύπου


ΘΕΜΑ :
Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για το νέο φορολογικό σύστημα

            Η αντιπαράθεση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ για το νέο φορολογικό σύστημα δείχνει ότι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Αντιμετωπίζουν το φλέγον αυτό ζήτημα με μικροκομματικούς όρους και υπολογισμούς. 
            Ας αντιληφθούν ότι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να μην κόβουν συνεχώς μισθούς και συντάξεις είναι η ύπαρξη ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, που θα αντιμετωπίζει τόσο τα ζητήματα της φοροδιαφυγής όσο και της παραοικονομίας.

 
ΘΕΜΑ :
Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τα σενάρια συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Στην πολυαναμενόμενη μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που θα ακολουθήσει την ίδια καταστροφική πολιτική για τη χώρα και την κοινωνία, η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία.

 
ΘΕΜΑ :
Ανακοίνωση των νέων της Δημοκρατικής Αριστεράς  για την εισβολή ακροδεξιών ομάδων στην Πανεπιστημιούπολη


Μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης εισέβαλαν χθες στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και επιτέθηκαν σε φοιτητές κατά την διάρκεια φοιτητικών συνελεύσεων. Από την φασιστική επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά φοιτητές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Οι νέοι και οι νέες της Δημοκρατικής Αριστεράς καταδικάζουμε τέτοιου είδους φασιστικές ενέργειες. Δεν πρέπει να υπάρξει καμιά ανοχή από το επίσημο κράτος και τους θεσμούς του στην αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών και των οργανώσεων που τα ενορχηστρώνουν και πρόσκεινται σε συγκεκριμένο χώρο.