Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ Δράμας αισιοδοξεί και προχωρά...του Χρ. Χατζηγεωργίου

Η συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δράμας σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας διεξήχθηκε σήμερα και διαπίστωσε τις θετικές εξελίξεις της διεύρυνσης της ΔΗΜΑΡ τόσο προς τον οικολογικό χώρο όσο και προς τον σοσιαλδημοκρατικό χώρο, τη σύσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την γρήγορη ανάπτυξη της οργάνωσης Δράμας συνεχώς με νέα μέλη αλλά και τις επιθέσεις που έχει αρχίσει να δέχεται η ΔΗΜΑΡ καθώς ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας.
Η ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ Δράμας θα ανακοινωθεί πιθανόν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και η οργάνωση Δράμας δηλώνει έτοιμη για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα προτάσσοντας κυρίως στην κοινωνία:
Τη ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος ,τη συγκρότηση του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου, τη δημιουργία μιας αριστεράς που θα την χαρακτηρίζει η τόλμη στην επεξεργασία και υποβολή εναλλακτικών προτάσεων με ευθύνη απέναντι στη διακυβέρνηση της χώρας σε μια Ευρώπη πολιτικά και οικονομικά ενωμένη και τη σταθερή παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και τη ζώνη του Ευρώ.
 Η Δημοκρατική Αριστερά Δράμας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της τόσο στα ΜΜΕ της Δράμας όσο και στα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν στην περιοχή μας προτάσσοντας μια νέα σχέση πολίτη με πολιτική, μακριά από τοπικιστικές ή μικροκομματικές επιλογές, χωρίς να χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων με ατέρμονες υποσχέσεις, καταργώντας στην πράξη τον πελατειακό χαρακτήρα των πολιτικών που αποδέχονται οποιοδήποτε αίτημα, προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον και συγκρουόμενη με συντεχνιακές- ατομικιστικές λογικές εξυπηρέτησης.
Δεν χρωστάμε τίποτε σε κανένα, δεν κανακεύουμε κανένα, δεν υποσχόμαστε τακτοποιήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, επιδοτήσεις, συγκαλύψεις, κουκουλώματα, διευθετήσεις..
Ζητάμε  τη στήριξή σου στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στη διαφάνεια, στον έλεγχο, στην αξιολόγηση, στη δημοκρατική διακυβέρνηση, στην δίκαιη κατανομή των βαρών, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην κοινωνική αλληλεγγύη.
Η απόφαση είναι δική σου!!!!!!!

Χρήστος Χατζηγεωργίου μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής  Εκλογικού Αγώνα ΔΗΜΑΡ Δράμας